OM KONTORET :

C L O U arkitektur ble etablert av Sivilarkitekt MNAL Wilhelmine Elisabeth Thuv, i 2005.

Kontoret utfører alle typer arkitektfaglige tjenester, fra mindre bygg som hytter og boliger/eneboliger (også tilbygg og ombyggingsarbeider), til større og mer komplekse prosjekter som kontor/forretningsbygg, offentlige bygg og institusjoner.

Alle faser av byggeprosessen kan dekkes, fra programmering og ideskissegrunnlag til søknader ift. myndigheter, utarbeidelse av anbuds- og arbeidstegningsmateriell, og oppfølging på byggeplass.

 • TOMTE- / SITUASJONSANALYSER

 • KONSEPTUTVIKLING / PROGRAMMERING

 • IDESKISSER f.eks. PLANFORSLAG og VOLUMSTUDIER

 • RAMME / BYGGESØKNADER

 • BYGGETEGNINGER / DETALJERING

 • OPPFØLGING PÅ BYGGEPLASS
 • C L O U arkitektur har pågående prosjekter i bl.a. Asker, Bærum, Oslo, Røyken/Hurum. Fra august 2018 er det aktuelt å ta oppdrag i Gjøvikområdet.

  Kontoret er godkjent for ansvarsrett i tiltaksklasse 1.  GRAFISK DESIGN :  Trenger du utførelse av grafisk design til visittkort, brosjyrer, flyers, invitasjoner eller annet, ta kontakt.


  KONTAKT :


  Postadresse: Rotstigvegen 62, 2838 Snertingdal
  Besøksadresse: Rotstigvegen 62, 2838 Snertingdal.  mob: 915 10 960


  epost: wilhe-t@online.no
  web: www.clou-arkitektur.no
  org.nr: 988187801


  REFERANSER :  Jeg har eksamen fra arkitekthøgskolen i Oslo 1992. Allsidig praksis fra periode som ansatt ved Bjerk og Bjørge as arkitekter i Bergen fram til år 2000, og ved Lund Hagem arkitekter as i Oslo fram til år 2005. Engasjement hos plan- bygg og oppmålingsavdelingen i Røyken kommune i 2014. Egen praksis fra 2005 har vært i Bærum og Asker, de seneste år i kontorfellesskap med arkitektene Helle Sjåvåg og Randi Slåtten i Heggedal, Asker. Fra 2018 flytter jeg praksisen til Snertingdal, og vil påta meg oppdrag i Gjøvikområdet.

  Fra menyen til venstre kan du se noen CLOU´s prosjekter, og noen tidligere prosjekter jeg var engasjert i som ansatt.  SIST OPPDATERT: mai. 18,
  SISTE TILLAGTE PROSJEKT: BOLIG: Enebolig, Oslo.


  Sandvika.