Ferdigstillelse av kjøkken. Kjøkkenet er uten overskap for å oppnå en luftig og lett atmosfære. Bak oppvask-kummen er det bygget et stort vindu fra benkehøyde og opp, som gir ekstra oppvask-glede. Ved matlagingsplassen er det plassert et hjørnevindu mot inngangspartiet slik at man har oversikt over når - og hvilke gjester som kommer, mens maten får den siste oppmerksomheten.

TILBYGG FOR
KJØKKEN
HUSEBY 2008

ferdigstilt vinter 2008.




Eksisterende plan til venstre, valgt løsning under.


LEILIGHET FROGNER 2006

mulighetsstudium for ombygging/ominnredning.


-


-

GARDEROBER OG TOALETTER, ARKITEKTENES HUS
2004. Ny planløsning. Servanter og urinal i corian. Utført ved Lund Hagem arkitekter


- - -
- -

- -

VISNINGS-
LEILIGHET
MARIENLYST PARK

utført ved Lund Hagem arkitekter


- - -
- - -